Kies hieronder uit één van Rob’s populaire trainingen en ervaar direct resultaat.

Trainingen

Kies hieronder uit 1 van de populaire trainingen van Rob de Haas. De trainingen zijn als incompany training te boeken. Houd deze site in de gaten, vanaf  2019 zal Rob op verzoek, zijn trainingen ook op individuele basis aanbieden.

ONGEWOON GOED VERGADEREN (OGV)

Of je nu scrumt, lean vergadert of samensturing aan het ontdekken bent, wat je ook doet, van effectief en inspirerend vergaderen wordt iedereen gelukkiger. En gelukkiger mensen presteren beter, zowel individueel als in teamverband. Met OGV maak je vergaderen energieker, productiever en korter!

Meer info
‘Kwalitijd'

Met aandacht de juiste dingen doen.
Er is geen tijdsprobleem. Het zit hem in het bewust kiezen voor de juiste zaken en hierover met anderen te communiceren. Als je zowel zelf maar ook als team een goed plan hebt, dan laat je je niet door de agenda van anderen beheersen. Houd zelf de regie! Onderken wat je te doen staat, herken de verleidingen en afleidingen en maak bewust de weg vrij voor de juiste zaken.

Meer info
Presenteren en feedback-feedforward

Wil je voorgoed afscheid nemen van die presen­taties met kilometers ingewikkelde Powerpoints, van spreekbeurten waarbij de spreker al na drie minuten het contact met de groep is kwijtgeraakt? In deze training leer je elk verhaal overtuigend neer te zetten, op een wijze die past bij jou en aansluit bij jouw publiek. Met een doordachte aanpak voor feedback-feedforward leer je tevens de regie te nemen en een rijke input vanuit de groep te ver­zamelen.

Meer info
One day: ‘Business Creativity'

How to make any innovation possible!
De mens is een scheppend wezen; iedereen is creatief wanneer we worden uitgedaagd om andere oplossingen te (moeten) bedenken. Creativiteit is de enige sleutel tot permanente innovatie en vernieuwing die maakt dat organisaties en bedrijven zo succesvol blijven.

Meer info
Trainingen Rob de Haas
Leiding geven aan betekenisvolle bijeenkomsten

Een uitnodiging met een agenda waarop de onder­werpen staan is onvoldoende garantie voor een inspirerende bijeenkomst.En zeker bij strate­gische meetings waar verschillende belangen een rol spelen. Het risico dat partijen hardnekkig blijven steken bij hun heersende opvattingen is groot, waardoor eindeloos langs elkaar heen wordt gepraat. Na het volgen van deze training weet je hoe je met de Meeting Design Cards regie houdt op het proces en hoe je iedereen actief betrekt bij de discussies, zodat besluiten en oplossingsrichtingen breed gedragen worden.

Meer info
Rocket boost
Elke dag een beetje geniaal

Tools voor alle dagen zakelijke creativiteit
De mens is een scheppend wezen; iedereen is creatief wanneer we worden uitgedaagd om andere oplossingen te (moeten) bedenken. Creativiteit is de enige sleutel tot permanente innovatie en vernieuwing die maakt dat organisaties en bedrijven zo succesvol blijven.

Meer info

“Directe praktische toepasbaarheid, groot leereffect op groepsniveau en individueel bij de feedbackronden, zichtbaar progressie bij de deelnemers. Ik ben erg tevreden en zou deze training met een gerust hart aan anderen aanbevelen.”

Marcel Gierveld

manager Utrechtse Vastgoed Organisatie

Ik ben er heilig van overtuigd dat OGV niet alleen leidt tot beter presterende teams en organisaties, maar ook bijdraagt aan een meer positieve werkbeleving.

Carlos van Ree

Coöperatie en Communicatie adviseur Rabobank

Geen oppervlakkige opsomming van goedbedoelde tips, maar een doordachte combinatie van slimme interventies met een praktisch stappenplan. Niemand heeft nu nog een excuus voor het houden van saaie vergaderingen.

Dr Frans Meijers

lector Pedagogiek van de beroepsvorming, De Haagse Hogeschool

Het was fantastisch. Echt geweldig hoe je de training gaf en de positieve geluiden vloeiden rijkelijk.

Nynke Visser

locatiemanager S2M Utrecht

Het heeft mij geholpen om vergaderingen zo voor te bereiden en uit te voeren dat iedereen na afloop de bijeenkomst verlaat vol energie. Gestelde doelen zijn behaald, iedereen weet weer wat hem te doen en te wachten staat en....en er ineens tijd over!

Anite van Oijen

kerndocent Controllersopleidung Business School Erasmus Universiteit Rotterdam, senior partner Passionned

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken cookies en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Sluiten