Tijd kun je niet managen, jezelf wel. Als professional is het steeds belangrijker om in deze hectische tijd met aandacht de juiste zaken op te pakken.

Baas in eigen brein: rustig het juiste werk doen

Organiseer aandacht, niet de tijd

Heb jij ook het gevoel dat de tijd jou beheerst en jij niet de tijd? Dat je de hele dag door jouw agenda ‘geleefd’ wordt? Tijd kun je niet managen, jezelf wel. Als professional is het steeds belangrijker om in deze hectische tijd met aandacht de juiste zaken op te pakken. Want als je alleen in de waan van de dag blijft leven, is de kans groot dat jij steeds meer geleefd wordt en niet tot rust komt. Dan wordt tijd een vijand in plaats van een vriend.

Doel

Deelnemers zijn zich bewust van hun belangrijkste tijdverspillers en tijdverslinders, en hebben meer focus voor de belangrijkste klussen (zelfregie) ontwikkeld, zodat ze slimmer met hun collega’s, het ‘echte’ werk, en hun tijd omgaan.

Doelgroep

Voor iedereen  die het gevoel hebben dat ze geleefd worden en moeite hebben met een goede energiebalans. Mensen die een goede basis willen voor met rust en aandacht de juiste dingen doen op het werk en in combinatie met hun privéleven.

Inhoud
  • Jouw opdracht,  jouw kerntaken?
  • Covey’s prioriteitenmatrix; de juiste prioriteiten stellen
  • SMART-doelstellingen alleen werken niet goed… wat dan wel? De olifant en de berijder
  • Tijdverslinders en tijdverspillers: versterk de focus, vereenvoudig de communicatie
  • Heersende opvattingen over ‘druk zijn’, ‘collegiaal zijn’, enz.
  • De weg vrijmaken: technieken en trucs om tijdverspilling te reduceren

Duur/doorlooptijd: drie dagdelen binnen periode van ca. drie, vier maanden.
Aantal deelnemers: maximaal twaalf
Kosten/deelnemer: 725, — ex. BTW

Vraag vrijblijvend om meer informatie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken cookies en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Sluiten