Kies hieronder uit één van Rob’s populaire trainingen en masterclasses en ervaar direct resultaat.

Trainingen

Kies hieronder uit 1 van de populaire trainingen van Rob de Haas. De trainingen zijn als in-company training te boeken. Houd deze site in de gaten, vanaf  2019 zal Rob op verzoek, zijn trainingen ook op individuele basis aanbieden.

ONGEWOON GOED VERGADEREN (OGV)

Of je nu scrumt, lean vergadert of samensturing aan het ontdekken bent, wat je ook doet, van effectief en inspirerend vergaderen wordt iedereen gelukkiger. En gelukkiger mensen presteren beter, zowel individueel als in teamverband. Met OGV maak je vergaderen energieker, productiever en korter!

Meer info
Basisopleiding voorzitter
Basisopleiding voorzitter

Herken jij ook dat vergaderingen te lang duren, die meetings waarin steeds dezelfde mensen aan het woord zijn en er maar geen besluiten worden genomen? Waarin iedereen ongebreideld blijft uitweiden over van alles en de voorzitter vrolijk mee discussieert.

Meer info
Baas in eigen brein: rustig het juiste werk doen
Baas in eigen brein: rustig het juiste werk doen

Organiseer aandacht, niet de tijd
Heb jij ook het gevoel dat de tijd jou beheerst en jij niet de tijd? Dat je de hele dag door jouw agenda ‘geleefd’ wordt? Tijd kun je niet managen, jezelf wel. Als professional is het steeds belangrijker om in deze hectische tijd met aandacht de juiste zaken op te pakken.

Meer info

Masterclasses

Met een select gezelschap met Rob de diepte in? In een masterclass koppelt Rob de Haas in hoog tempo state-of-art inzichten en instrumenten aan actuele dilemma’s en strategische uitdagingen in jouw organisatie.

Alle dagen een beetje geniaal
Masterclass: Alle dagen een beetje geniaal

Creativiteit is de motor van alle ontwikkelingen. Iedereen is vanuit een streven naar verbetering altijd op zoek naar innovatie en creativiteit. Merk jij  ook dat in de waan van ons alledaags werk zo goed mogelijk te doen, je meestal niet tot echte vernieuwing komt. Het goede nieuws is dat iedereen ‘in wezen’ creatief is en hoe je dit kan aanboren, kan je leren!

Meer info
Masterclass: Bestuurders en commissarissen-in-FLOW

Collectieve sturingsintelligentie
Raden van Toezicht, Advies en Commissarissen staan soms voor een schier onmogelijke zaak hoe verantwoorde besluiten te nemen in de steeds complexere wereld. Deze toenemende complexiteit in combinatie met de beperkte vergadertijd vraagt om gezamenlijke visieontwikkeling en het versterken van de collectieve sturingsintelligentie.

Meer info

“Directe praktische toepasbaarheid, groot leereffect op groepsniveau en individueel bij de feedbackronden, zichtbaar progressie bij de deelnemers. Ik ben erg tevreden en zou deze training met een gerust hart aan anderen aanbevelen.”

Marcel Gierveld

manager Utrechtse Vastgoed Organisatie

Ik ben er heilig van overtuigd dat OGV niet alleen leidt tot beter presterende teams en organisaties, maar ook bijdraagt aan een meer positieve werkbeleving.

Carlos van Ree

Coöperatie en Communicatie adviseur Rabobank

Geen oppervlakkige opsomming van goedbedoelde tips, maar een doordachte combinatie van slimme interventies met een praktisch stappenplan. Niemand heeft nu nog een excuus voor het houden van saaie vergaderingen.

Dr Frans Meijers

lector Pedagogiek van de beroepsvorming, De Haagse Hogeschool

Het was fantastisch. Echt geweldig hoe je de training gaf en de positieve geluiden vloeiden rijkelijk.

Nynke Visser

locatiemanager S2M Utrecht

Het heeft mij geholpen om vergaderingen zo voor te bereiden en uit te voeren dat iedereen na afloop de bijeenkomst verlaat vol energie. Gestelde doelen zijn behaald, iedereen weet weer wat hem te doen en te wachten staat en....en er ineens tijd over!

Anite van Oijen

kerndocent Controllersopleidung Business School Erasmus Universiteit Rotterdam, senior partner Passionned

Rob evokes our hearts and souls and lights the fire in our hibernated mind to discover the truth - the truth that communication is everything for a happier and saner living. His humane approach in his delivery makes him a great motivational speaker.

Rekhi Centre of Excellence for the Science of Happiness, India

Saamdu Chetri

Ph.D. Rekhi Centre of Excellence for the Science of Happiness, India

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken cookies en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Sluiten