Essential meeting skills: de 21st life skills voor elke organisatie! Waarom heeft niet elke HRM-afdeling een eigen tak ‘essential meeting skills’?

Trainingen & Masterclasses

Doordat de formele opleidingsprogramma’s nog steeds hun belang­rijkste focus hebben op het onderrichten van inhoudelijke con­cep­­ten, ontberen we massaal een aantal essentiële vaardigheden om goede vergader­prestaties te leveren. We komen bijeen vanuit onze ‘natuurlijke’ affiniteit met de inhoud, en hebben te weinig aandacht voor het proces.

Daardoor verspillen we erg veel vergader­tijd en zijn we slechts moei­zaam in staat om het beste bij elkaar naar boven te halen. Want met alleen een fancy meeting room en geavanceerde vergadersoftware gaat de soep nog niet koken.

“Wat een openbaring! Zowel mijn medewerkers als ik zijn met de methodiek van Ongewoon Goed Vergaderen zeer gemotiveerd om de vergadercultuur in huis te verbeteren. Een aanrader!”

Joost Michels
gemeentesecretaris gemeente Oirschot

Door jouw essential meeting skills te trainen valt bijzonder veel tijd en kwaliteitswinst te behalen.

Denk aan:

  1. Doelgericht ontwerpen van het proces
  2. Pakkende presentaties en het organiseren van feedback
  3. Inclusieve besluitvorming
  4. Zakelijke creativiteit
  5. Omgaan met emoties/conflicthantering
  6. ‘Kwalitijd’
  7. Leidinggeven aan betekenisvolle bijeenkomsten
Karakter van de trainingen & masterclasses

Alle trainingen zijn gericht op het ervaringsgericht leren van de deelnemers, waarbij de eigen beroepscontext als input geldt voor het leerproces. Een training of masterclass van Rob de Haas staat garant voor verrassende inzichten gekoppeld aan beproefde technieken / instrumenten, aangereikt in een veilige sfeer om te ontdekken, verkennen en experimenteren. De opbouw kent een samenhang tussen kennis, vaardigheden en attitude.

De trainingen kenmerken zich door een natuurlijke afwisseling van theorie en praktijk, tempo en diepgang. De toon is altijd uitnodigend, niet moraliserend, zodat iedere deelnemer in alle veiligheid zelf kan oefenen met de aangeboden inzichten en instrumenten.

MasterclassesTrainingen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken cookies en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Sluiten