Nooit meer passieve congres deelnemers.

Lezingen

Rob de Haas vertelt met humor en enthousiasme over zijn passie voor het samenbrengen van mensen en de magie die daar kan ontstaan. Door het benutten van deze ‘collectieve denkkracht’ wordt creativiteit aangewakkerd en sneller resultaten behaalt. Tijdens zijn lezing opent hij op energieke wijze de ogen en brengt hij de vergadering van ervaren ‘euvel’ naar ontmoetingen met impact, die het verschil maken en onmisbaar worden in het gezamenlijk bedenken van vernieuwende ideeën en concepten. Daarmee worden het momenten die cruciaal zijn, waar je met plezier naar uitkijkt.

Een katalysator voor innovatieprocessen, optimale interne communicatie en cultuurverandering.

Rob neemt het publiek mee op reis langs schitterende ontmoetingen en daagt ze uit deze zelf op te zoeken. Een begenadigd spreker die interactie zoekt met de zaal door het publiek te betrekken en wakker te schudden.

Door de aanpak van Rob de Haas ontstaan gegarandeerd vernieuwende ideeën en inzichten en zorgt hij ervoor dat er niet meer alleen ‘gezonden’ wordt maar echt interactie en creatie kan ontstaan.

ROB ALS BEGELEIDER:

Dagvoorzitter bij congressen, conferenties en seminars

Met zijn geoefend oog voor de onderlinge dynamiek in de zaal neemt Rob jouw publiek bij de hand en zorgt dat ze de gehele dag geprikkeld blijven. Rob houdt de rode draad vast en stelt met natuurlijke alertheid de juiste vragen op het juiste moment.

Nooit meer inactieve deelnemers!

Rob kan zijn unieke specialisme ook direct toepassen om de actieve betrokkenheid van alle deelnemers te verhogen. Zo kan Rob ook een workshop koppelen aan zijn keynote/dagvoorzitterschap waar hij een stelling vanuit het dagthema onder de loep neemt.

Tijdens deze sessie ervaren deelnemers hoe zij met behulp van de Meeting Design Cards succes halen uit het ontwerpen van meetings.

Begeleiding van formele, creatieve processen

Als internationaal erkend ‘Master Practitioner’ begeleidt Rob formele, creatieve processen waarbij het team voor een eigen probleem of uitdaging altijd tot vernieuwende ideeën en inzichten komt. Op basis van de vraagstelling, groepsgrootte en beschikbare tijd, ontwerpt Rob een maatwerkprogramma, startend met een eenduidige, uitdagende focusvraag.
Garantie: altijd vernieuwende ideeën en inzichten!

Begeleiding van teambuilding-dagen & heidagen

Als moderator, facilitator houdt Rob de balans tussen zichtbaar en onzichtbaar, met oog voor de juiste energie en dynamiek in de groep. Daarbij is Rob niet bang om interventies te doen die het groepsbelang dienen: “De groep moet voelen dat je dat als moderator ook doet. Ook bij echt lastige momenten”.

30 % van alle Nederlanders vertoont introvert gedrag in grote gezelschappen

Een greep uit Rob’s lezingen:

  • Als je nooit je vergaderingen verandert, waarom dan nog vergaderen? Hoe goed vergaderen ons gelukkig kan maken
  • Meer FLOW in meetings a.u.b.!
  • De werkdrukparadox: leg de verantwoordelijkheid laag, en de werkdruk vermindert
  • vergadergeluk
  • Vergaderingen die je niet wilt missen
  • Zonder vergaderdiscipline blijft vergaderen professionele borrelpraat
  • De belangrijkste innovatie is de innovatie van meetings
  • Versterk de focus, stop eindeloos gebabbel.
  • Co-creatie: binnen de perken zijn de mogelijkheden onbeperkt
  • Denk radicaal, verander rustig

Contacteer Rob voor de mogelijkheden

Contact

Ik ben er heilig van overtuigd dat OGV niet alleen leidt tot beter presterende teams en organisaties, maar ook bijdraagt aan een meer positieve werkbeleving.

Carlos van Ree

Coöperatie en Communicatie adviseur Rabobank

Geen oppervlakkige opsomming van goedbedoelde tips, maar een doordachte combinatie van slimme interventies met een praktisch stappenplan. Niemand heeft nu nog een excuus voor het houden van saaie vergaderingen.

Dr Frans Meijers

lector Pedagogiek van de beroepsvorming, De Haagse Hogeschool

Rob zijn aanpak breekt volledig met de heersende opvattingen over vergaderen. Hij heeft een werkwijze ontwikkeld waarmee je elke vergadering tot een succes kunt maken. De introductie van vergaderkaarten een meesterlijke zet!

Jan Beekwilder

CEO TIX NL, Tribal en SafariBookings.com

Het heeft mij geholpen om vergaderingen zo voor te bereiden en uit te voeren dat iedereen na afloop de bijeenkomst verlaat vol energie. Gestelde doelen zijn behaald, iedereen weet weer wat hem te doen en te wachten staat en....en er ineens tijd over!

Anite van Oijen

kerndocent Controllersopleidung Business School Erasmus Universiteit Rotterdam, senior partner Passionned

Rob is in staat om in relatief korte tijd zijn publiek met humor en diepgang actief te betrekken bij zo’n ‘taai’ thema als vergaderen: verfrissend en vernieuwend! Daarnaast komt er een keur aan waardevolle tips langs over de wijze waarop vergaderingen betekenisvolle bijeenkomsten kunnen worden. Daarmee is zijn concept “ongewoon goed vergaderen” geen theoretisch model maar praktisch gericht en voor iedereen uitvoerbaar met direct voel- en hoorbaar resultaat. Vergaderen met de juiste mensen en met de juiste spanning draagt bewezen bij aan het verbeteren van de onderlinge relaties, resultaten én het werkgeluk van mensen.

NVLO - Rob de Haas

Trudie Doodeman-Boots

lid NVLO bestuur en organisator NVLO-congres

Rob evokes our hearts and souls and lights the fire in our hibernated mind to discover the truth - the truth that communication is everything for a happier and saner living. His humane approach in his delivery makes him a great motivational speaker.

Rekhi Centre of Excellence for the Science of Happiness, India

Saamdu Chetri

Ph.D. Rekhi Centre of Excellence for the Science of Happiness, India

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken cookies en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Sluiten