flag india

Hoe meetings bijdragen aan ‘Happiness at work’

Op uitnodiging van de president van Rekhi Centre of Excellence for The Science of Happiness, Indian Institute of Technology, Kharagpur India,  spreek ik volgende week op het internationale congres:

Happiness and Wellbeing: The Road Beyond

4-6 April 2019

Key Themes: Wellbeing for Communities, Cities & States Happiness and the Networked Generation

Meetings & Happiness, twee onverwachte vrienden

Meetings en Happiness, misschien niet direct twee symbiotische vrienden? Het zal je verrassen hoe veel geluk er schuilt in een meeting waar energie in zit en productief wordt samengewerkt. Met mijn keynote ‘how to improve happiness in interaction through empathic, creative and parallel thinking’ neem ik het publiek mee hoe je mensen veel gelukkiger kunt maken in hun meetings. En dat wanneer je dat lukt, mensen gelukkiger op hun werk zijn en betere teamprestaties leveren. Ongeacht welke cultuur en heersende hiërarchie: als je namelijk het beste uit de mensen wilt halen, dan creëer je meetings waarbij iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Naast mijn keynote zal ik nog enkele workshops geven:

Bijzonder mooie samenwerking

Met een aantal bijzondere mensen ga ik het pad bewandelen hoe zij meetings ervaren en organiseren, waaronder dr. Saamdu Chetri, Bhutanees, bekend van de Bhutan Gross Happiness Index. Met hem correspondeer ik al een tijdje, en nu gaan we elkaar real-life ontmoeten! Fantastisch om onze verhalen kunnen bundelen en samen op weg gaan… een intercontinentale queeste, een bijzondere zoektocht, die ons allemaal een stukje transformeert naar nieuwe inzichten en ervaringen. Nieuwe verhalen vooral…als zaadjes, voeding voor verrijkende ontwerpen van meetings die bijdrage aan een betere wereld.

Volg mijn vlog en ervaringen in India op mijn zakelijke Linkedin pagina.

Wil jij ook meer geluk uit meetings halen, bekijk de mogelijkheden voor een lezing van Rob.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken cookies en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Sluiten