Alle klanten Rob de Haas

“Directe praktische toepasbaarheid, groot leereffect op groepsniveau en individueel bij de feedbackronden, zichtbaar progressie bij de deelnemers. Ik ben erg tevreden en zou deze training met een gerust hart aan anderen aanbevelen.”

Marcel Gierveld

manager Utrechtse Vastgoed Organisatie

Ik ben er heilig van overtuigd dat OGV niet alleen leidt tot beter presterende teams en organisaties, maar ook bijdraagt aan een meer positieve werkbeleving.

Carlos van Ree

Coöperatie en Communicatie adviseur Rabobank

Geen oppervlakkige opsomming van goedbedoelde tips, maar een doordachte combinatie van slimme interventies met een praktisch stappenplan. Niemand heeft nu nog een excuus voor het houden van saaie vergaderingen.

Dr Frans Meijers

lector Pedagogiek van de beroepsvorming, De Haagse Hogeschool

Het was fantastisch. Echt geweldig hoe je de training gaf en de positieve geluiden vloeiden rijkelijk.

Nynke Visser

locatiemanager S2M Utrecht

Rob zijn aanpak breekt volledig met de heersende opvattingen over vergaderen. Hij heeft een werkwijze ontwikkeld waarmee je elke vergadering tot een succes kunt maken. De introductie van vergaderkaarten een meesterlijke zet!

Jan Beekwilder

CEO TIX NL, Tribal en SafariBookings.com

Het heeft mij geholpen om vergaderingen zo voor te bereiden en uit te voeren dat iedereen na afloop de bijeenkomst verlaat vol energie. Gestelde doelen zijn behaald, iedereen weet weer wat hem te doen en te wachten staat en....en er ineens tijd over!

Anite van Oijen

kerndocent Controllersopleidung Business School Erasmus Universiteit Rotterdam, senior partner Passionned

Rob is in staat om in relatief korte tijd zijn publiek met humor en diepgang actief te betrekken bij zo’n ‘taai’ thema als vergaderen: verfrissend en vernieuwend! Daarnaast komt er een keur aan waardevolle tips langs over de wijze waarop vergaderingen betekenisvolle bijeenkomsten kunnen worden. Daarmee is zijn concept “ongewoon goed vergaderen” geen theoretisch model maar praktisch gericht en voor iedereen uitvoerbaar met direct voel- en hoorbaar resultaat. Vergaderen met de juiste mensen en met de juiste spanning draagt bewezen bij aan het verbeteren van de onderlinge relaties, resultaten én het werkgeluk van mensen.

NVLO - Rob de Haas

Trudie Doodeman-Boots

lid NVLO bestuur en organisator NVLO-congres

Contact

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken cookies en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Sluiten